LARKSOFT d. o. o.

LARKSOFT programska oprema in storitve d. o. o.
Sedež podjetja:
Poslovna enota Slovenske konjice:

Matična številka: 5814278000
Davčna številka: SI13236237
Št. reg. vpisa: 2013/49596, Osnovni kapital: 8.763,00 EUR
TRR pri NOVA KBM d.d.: SI56 0451 5000 0577 852

V čem se razlikujemo?

Smo mlado ambiciozno razvojno podjetje, specializirano za razvoj sodobnih kadrovskih informacijskih sistemov v oblaku. Naša specializacija nam omogoča, da smo 100% orientirani v to kar delamo. Naša programska oprema deluje globalno, je prevedena in lokalizirana v več držav. Dolgoletne izkušnje naših sodelavcev pa omogočajo kvalitetno in profesionalno izvedbo projektov, podprto s številnimi primeri dobre prakse.

V naši programski opremi je v središču pozornosti uporabnik. Vse je narejeno tako, da le ta opravlja svoje delo kar se da enostavno in učinkovito.

Programsko opremo ponujamo kot storitev računalništva v oblaku. Sodoben koncept računalništva v oblaku naročniku omogoča hiter začetek uporabe programske opreme, stroškovno učinkovitost ter prenos skrbi za delovanje na izvajalca.

Programska oprema je narejena v najsodobnejši tehnologiji, prilagojena je uporabi na osebnih računalnikih, prenosnikih, tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Tehnologija

Specializirali smo se za izdelavo spletnih in mobilnih poslovnih rešitev z uporabo Microsoftovih tehnologij. Naše rešitve temeljijo na naboru Microsoftovih tehnologij ASP.NET MVC, Core, Blazor, … v kombinaciji s Telerik Kendo UI uporabniškimi kontrolniki. S to kombinacijo zagotavljamo odziven s HTML5 skladen uporabniški vmesnik prilagojen za namen in primeren za uporabo na vseh modernih napravah.   

Za implementacijo poslovne logike in nivoja dostopa do podatkovnega strežnika uporabljamo lastno ogrodje temelječe na kombinaciji ogrodij CSLA.NET in Microsoft Entity Framework. Z delitvijo aplikacije na uporabniški vmesnik, poslovno logiko in nivo dostopa do podatkov zagotavljamo šibko sklopljenost med nivoji, kar nam olajša razvoj, vzdrževanje in nadgradnjo posameznih komponent.  Hkrati nam omenjena arhitektura omogoča implementacijo prilagodljivih rešitev vse od monolitnih strežniških namestitev do kompleksnih arhitektur sestavljenih iz mikroservisov.