Pogosta vprašanja glede LRM

LRM je učinkovita programska oprema v oblaku za vsako dejavnost, kjer je pomembno upravljanje zaposlenih in njihovega delovnega časa. Še posebej je namenjen storitvenim podjetjem s področja čiščenja, vzdrževanja, varovanja, cateringa, zdravstva, turizma in trgovine.

LRM je namenjen temu, da vodje, ki upravljajo delovni čas svojih zaposlenih z administracijo porabijo bistveno manj časa. Ne potrebujejo več zapiskov v zvezek, nestabilnih excel tabel ter ročnega zaključevanja meseca. Ocena je, da z uporabo LRM vodje zmanjšajo čas potreben za planiranje dela in zaključevanje meseca do 80%.

Nasprotno, LRM s svojo enostavno uporabo in prijaznostjo, ter številnimi analizami in informacijami uporabniki sprejmejo zelo hitro.

LRM ima izdelan API preko katerega se podatki ob zaključku meseca avtomatsko prenašajo v plače. Če vaš program uvoza podatkov ne omogoča, imate možnost izpisa analize mesečnih ur po enotah, delavcih in tipih ur (redno delo, dopust, praznik…).

LRM ima izdelano proceduro, ki po dogovoru z vzdrževalcem programa kadrovske evidence omogoča preko noči podatke iz Kadrovske evidence v LRM osvežiti avtomatsko.

LRM je sodobna programska, ki deluje kot storitev v oblaku. To pomeni, da je ne potrebujete kupiti in instalirati na svoje strežnike. LRM deluje na najetih strežnikih, vodje na terenu potrebujejo le dostop do interneta in eno od prenosnih naprav, kot na primer prenosnik, tablični računalnik ali pametni telefon.

Pomoč in podpora

Če ste uporabnik programske opreme LRM in potrebujete pomoč, uporabite funkcijo pomoč v programu ali se obrnite na nas: